Portrettfotograf

Portrettfotograf i Oslo

Førsteinntrykk er ekstremt viktig. Og ofte er det et portrettbilde som vil gi førsteinntrykket til potensielle kunder av deg og din bedrift.

Jeg tar ofte portretter av bedrifter her på Østlandet og Oslo-området. Som portrettfotograf tar jeg bilder til nettside, årsrapport eller annen type markedsføring.

Vi avtaler hvilken type stil bedriften vil ha på portrettene på forhånd, så kommer jeg og fotograferer på kontoret. Enten med studiooppsett og fotobakgrunn eller i kontormiljøet dersom det skulle passe.

Portrettfotografering kan selvfølgelig også foretas i fotostudio hvis kunden ønsker det. Jeg kan også engasjere stylist hvis det er ønskelig.

Se flere portrettfoto her, eller send meg en mail om du har noen spørsmål eller ønsker å booke.

stig@stigjarnes.com

 

Under har jeg lagt ut noen eksempler på forskjellige stiler på portretter

Lederportrett/Ansattportrett - på enkel bakgrunn

Både bakgrunn og utsnitt kan tilpasses den ulike bedrift og behov. Noen bedrifter vil ha behov for formelle, nokså stramme portretter, mens andre vil fremstå mer tilgjengelige i en litt løsere og uformell setting. Andre ganger vil en blanding være det som skal til.

Lederportrett/Ansattportrett - i miljø

Portretter tatt i relevant miljø kan gi en ekstra dimensjon til bildene. Portretter tas på location som i kontoret, kontorlandskapet eller andre egnede lokaler eller utemiljøer. Det viktigste er å skape en troverdig og relevant bakgrunn for portrettene.

 

 

Arbeidssituasjonsbilder

Dette er en fin måte å skildre godt arbeidsmiljø samt å gi et lite innblikk i hva arbeidsdagen består av. Denne typen bilder egner seg godt på både hjemmeside og annen kommunikasjon.